Verzekeringen

Graag gaat een van onze specialisten met u in gesprek over uw situatie ten opzichte van verzekeren. Wij zullen de materie helder uitleggen, vragen stellen en goed luisteren. Wij structureren het gesprek zodat u aan het eind van het gesprek u een helder beeld heeft van de materie, een visie op de onderwerpen heeft kunnen vormen en wij hier een duidelijk beeld van hebben.

 

Wat onder andere aan bod komt:

Brandverzekeringen: wat zijn de gevolgen van een grote brand voor uw bedrijf? Zijn verzekerde bedragen en termijnen voldoende? Zijn de clausules en voorwaarden van eventuele producten bekend, zodat bij een brand niet de kleine letters kunnen worden aangesproken?

Aansprakelijkheid en verwante zaken: welke risico’s heeft u op dit gebied – werkt u met leveringsvoorwaarden om uw aansprakelijkheid te beperken en zijn deze in overeenstemming met uw verzekeringen? Worden deze voorwaarden juist ingebracht?

Transport en motorrijtuigen: heb ik als bedrijf te maken met transportrisico’s, ook al transporteert mijn bedrijf zelf niet? Hoe richt ik een goede verzekering in voor mijn wagenpark?

Verzekeringspakket: zijn de voorwaarden en dekkingen conform mijn wens en betaal ik niet te veel?

Verzuimverzekeringen: hoe kan ik de nadelige effecten van ziekteverzuim onder mijn medewerkers inperken?

Inkomensverzekeringen: hoe zorg ik ervoor dat onvoorziene situaties geen al te grote financiële invloed op mijn levensstijl kunnen krijgen?

 

Naar aanleiding van bovenstaande inventarisatie stellen wij een rapport op. Hierin staan de risico’s op verzekeringsgebied die u heeft en uw visie hierbij: welke risico’s kan en wil ik zelf dragen, welke risico’s kan ik inperken en welke risico’s wil ik verzekeren. Uiteraard omvat dit rapport ook een heldere indicatie van scherpe prijzen die geldend zijn in de branche.