Ondernemersadvies

Onze specialisten denken graag met u mee! De ondernemer staat daarbij centraal. Met onze verschillende discipline's staan we altijd voor de ondernemer klaar. U krijgt een persoonlijk coach toegewezen die naast uw als ondernemer gaat staan en meedenkt. Kennis van u als klant, kennis van uw bedrijf en kennis van de cijfers zijn essentieel. Om u goed te ondersteunen heeft u periodiek een gesprek met uw coach waarin u samen de situatie rondom uw onderneming doorneemt. Zo bieden we niet alleen totale ontzorging op gebied van uw administratie maar helpen we u ook een stap verder met advies op maat.

 

Ook op persoonlijk vlak kunnen we met u meegaan. We behandelen vragen zoals: Doe wel de juiste dingen? Wil ik wel op deze manier ondernemen? Past dit wel bij mij? Samen met de ondernemer die centraal staat werken we aan een toekomstgerichte oplossing. Niet alleen bedrijfsmatig, maar ook persoonlijk! 

 

Persoonlijk advies

Om goed persoonlijk advies te geven maken we gebruik van DISC. Een methode (incl. meetinstrument) om persoonlijke vaardigheiden in beeld brengen. Dit kan voor de ondernemer persoonlijk of voor zijn team, denk hierbij niet alleen aan medewerkers maar ook bijvoorbeeld aan compagnonsschappen of partnerschappen. Op basis van gerichte gesprekken, workshops en adviezen maken we de ondernemer en zijn team persoonlijk effectiever en gelukkiger.

 

Neem contact met ons op voor specifiek advies op maat!